Bine ne-am regăsit și în 2014. Și la mulți ani.

După cum ați văzut în 2013, blogul a cam trecut pe locul 2 în viața noastră, business-ul trecând pe primul și ocupându-ne din ce în ce mai mult timp.

Domnul Iordache a venit cu ideea să facem un outfit post cu tot tacâmul. Care e ideea cu “tot._IMG_2968 tacâmul”?

Nu mai știu dacă am menționat în posturile anterioare că după fiecare ședință foto pe care o făceam în weekend mergeam să mâncăm o omletă. După muncă și răsplată. Cum începeam pe la 10 dimineața, iar la Shift, restaurantul acela drăguț și atemporal din casa veche de pe strada care leagă Piața Lahovari de Grădina Icoanei , unde mergeam de cele mai multe ori, deschideau abia la 12, aveam timp suficient pentru micul shooting. Evident că eram lihniți după ședința foto, căci niciunul nu se trezea mai devreme ca să aibă timp să mănânce.

 

Shift

Și de aici ideea unui outfit potrivit pentru un brunch în weekend cu prietenii.

Fără să ne vorbim, am purtat toți cravate roșii. Sunt de nuanțe foarte diferite, dar am putea numi postul “cum să porți cravata roșie”.

Am putea spune că domnul Iordache iese nițel în evidență mai mult prin entuziasmul cu care ne întâmpină pe stradă. Blazerul său se remarcă prin nasturii cu blazon, tipici pentru un navy blazer clasic.

Ps: cardiganul lui are o culoare mult mai frumoasă în realitate.

Weekend Brunch Outfit - Iordache Weekend Brunch Outfit - Iordache (6) Weekend Brunch Outfit - Iordache (5) Weekend Brunch Outfit - Iordache (4) Weekend Brunch Outfit - Iordache (3) Weekend Brunch Outfit - Iordache (2)

În legătură cu asortarea batistă-cravată la domnul Moise, considerată de noi pentru începători, a fost o mare discuție. Descurajăm asortarea batistă cu o cravată făcută din aceeași culoare, însă este important ca materialele să fie aceleași: lână cu lână, mătase cu mătase, bumbac cu bumbac.

Ambele aveau un pattern tartan foarte asemănător, mai exact Royal Stewart tartan, dar argumentul a fost că sunt diferite ca mărime. Domnilor, în definitiv, frumusețea este în ochiul privitorului.

Moise e mândru că poartă ceasul, butonii și mănușile lăsate moștenire de tatăl său. Acestea sunt ceva mai în vârstă decât actulalul posesor.

Weekend Brunch Outfit - Moise (2) Weekend Brunch Outfit - Moise (3) Weekend Brunch Outfit - Moise (4) Weekend Brunch Outfit - Moise (5) Weekend Brunch Outfit - Moise (6) Weekend Brunch Outfit - Moise

Domnul Drăgan a purtat o cravată din mătase raw, Urban Ties for Sarto made to measure, cu un corespodent de culoare în șosete și care se asortează perfect ca textură cu sacoul său.

Ca întotdeauna, a purtat unul dintre ceasuri lui vintage.

Weekend Brunch Outfit - Dragan Weekend Brunch Outfit - Dragan (5) Weekend Brunch Outfit - Dragan (4) Weekend Brunch Outfit - Dragan (3) Weekend Brunch Outfit - Dragan (2)

 

the gents

Să ne revedem voioși și cu poftă de viață și în 2014.