Roche Diabetes Care România a lansat glucometrul Accu-Chek Performa Nano, un dispozitiv de ultimă generație ce aduce inovații atât în materie de tehnologie, cât și în materie de design.ACCU-CHECK Performa Nano -28

Este mic si discret si imbunatatit cu instrumente inovatoare de control al diabetului: marcaje inainte si dupa masa, remindere personalizate, memorie de pana la 500 de rezultate, sistem de intepare atraumatic si acuratete a rezultatelor oferite.

La eveniment au fost prezentate creatiile celor 4 echipe designer-blogger, unde eu am lucrat cu Lana Balana, Ana Morodan cu Rhea Costa, Dana Rogoz cu Kinga Varga si Laci cu Adrian Oianu.

ACCU-CHECK Performa Nano -297

A fost pentru prima ora cand am vazut si creatia noastra live pentru ca Lana a fost la Londra si acolo a fost fabricata.

 

ACCU-CHECK Performa Nano -311

ACCU-CHECK Performa Nano -263

 

ACCU-CHECK Performa Nano -195

IMG_0557 IMG_0559 IMG_0561

ACCU-CHECK Performa Nano -327

M-am bucurat ca a iesit cum imi imaginam eu, folosind vestitul print etno By Lana, iar dupa cum se poate vedea se confunda cu rochia purtata de model. Compartimentarea interiorului este perfecta. Fiecare accesoriu are locul lui clar stabilit si este fixat pe pozitii. Mi-a placut ca a folosit piele intoarsa in culoarea albastra, care ii da o nota cat de cat masculina, dar a dat totul peste cap cu piele de ponei roz intens:). Per total, alaturarea culorilor e fericita si de impact atunci cand deschizi husa.

Noul glucometru vine in sprijinul persoanelor diagnosticate cu diabet și poate fi folosit si de cei care nu au diabet, dar vor sa isi monitorizeze glicemia.

Dupa ce am scris articolul in care vorbeam de glucometrul ca metoda de preventie, o prietena, fellow blogger din zona de stil, Cristina, medic rezident specializat pe diabet, mi-a scris ca cel mai important este de fapt ca prin controlul glicemic adecvat se pot preveni complicatiile. Practic pacientii care au glicemia in parametri pot amana foarte mult folosirea insulinei.

Tot ea imi spunea si faptul ca in randul tinerilor obezitatea e cea mai mare problema. Ceea ce a punctat si dna Dr. Simona Tivadar, medic primar diabet si nutritie la evenimentul de lansare.

ACCU-CHECK Performa Nano -188

O chestie foarte tare mi s-a parut ca acest mic dispozitiv retine 500 de rezultate. Pe baza acestora se pot genera grafice cu evolutia glicemiei pe care le poate interpreta medicul tau.

Intr-un final mi-am facut curaj sa imi iau si eu glicemia la eveniment si chiar nu e mare inginerie. Dana Rogoz chiar stia sa faca acest lucru singurica. Eu m-am lasat ajutat de domnisoara asistenta.

ACCU-CHECK Performa Nano -363 ACCU-CHECK Performa Nano -422

E un lucru foarte bun pentru tineri ca a aparut acest dispozitiv, care arata ca orice gadget pe care il purtam cu noi. Sper ca de acum inainte tinerii diabetici sa nu se simta ciudat si sa il foloseasca fara retineri.

Cele 4 huse pot fi castigate la concursul de pe pagina de Facebook Accu-chek.