Astăzi ne jucăm şi dezvăluim şi un secret. Cam asta facem noi, în timpul liber. Puţin şi ăla, da’ bine că e. Ne-a fugărit Paula şi ne-a prins, aşa că leapşa e la noi. A mai trecut şi pe la  Ana,  Andreea şi Irina.  De unde a plecat? De la făuritoarele de frumos, cele care adună artiştii la un loc. Să ţinem un mic secret, până luni doar.

Dacă stăm bine să ne gândim, chiar nu ne-am mai jucat de mult, la modul ăsta direct şi spontan. Aşa că ar fi momentul să ne redescoperim partea dezinvoltă şi jucăuşă din noi.

Din poze ne ştiţi toţi, în realitate ne-am cunoscut cu câţiva dintre voi şi sperăm să ajungem să ne vedem cu cât mai mulţi. Aţi văzut că noi 4 avem barbă. Unii poartă barba mai mare, îngrijită, altul o poartă cu mândrie, mai sălbatic aşa. De ce purtăm barbă? Aici e secretul. Şi a cam venit momentul să-l dezvăluim. N-avem încotro. Ei bine, purtăm barbă pentru că ne defineşte mai bine, are şi ea personalitatea ei, la o adică, şi în plus înţeapă (cunoscătorii ştiu la ce ne referim). Ziua în care ne-au apărut primele fire de păr pe faţă, în adolescenţă, a fost ciudată. Sincer, ciudată. Acum s-a schimbat, pentru că ne place să purtăm barbă. De ce? Pentru că ne place. Este, la acest moment, exact ca diferenţa dintre tricou şi cămaşă. Este acel altceva. Voi, bărboşii, ştiţi la fel de bine ca şi noi despre ce vorbim. Plus că n-am mai fi putut participa la acest joc dacă nu aveam barbă. Glumim, găseam noi alt secret.

Acestea fiind zise, aţi aflat şi de ce purtăm barbă, atât cât vom mai purta. Dăm leapşa mai departe, către următorul. Aaa, nu mai e următorul. Cam asta a fost, dar ne vom mai juca, pentru că ne place.
Luni aflaţi cine ne-a convins să ne afişăm aşa, în public, secretele. Secretul, de fapt.


Inspiraţie, domnilor.