Bine, nu la picioare, dar macar la incaltaminte, respectiv pantofi si cizme, am putea, ce-i drept. Dar nu, nu vorbim de vreo licitatie de Sneaker Phones, telefonul integrat intr-un tenis, acelasi pe care l-ati putea tine minte din serialul american Get Smart.

maxwell smart

Se face ca Sean Miles, un artist, a reciclat cateva mobile, tare vechi, despre care, conform comunicatului de presa al O2, firma care a pus telefoanele la dispozitie, a spus ca si-a dorit sa le dea un nou sens, sa reintegreze aceste dispozitive de care unii oameni s-ar putea simti jenati.

Cam gresita mentiunea partii cu telefoane vechi, jenante, fiindca odata integrate in talpile incaltarilor, mobilele astea nu prea mai fac targetul oamenilor care le-ar fi detinut in forma lor simpla, iar asta datorita incaltarilor in care au fost bagate.

imagesizer(2)

Incaltarile folosite sunt un pantof cu toc, Christian Louboutin, un tenis Nike, un pantof full-brogue barbatesc si o cizma Hunter Wellington.

Sean-Miles-Walkie-Talkies-3

Sean-Miles-Walkie-Talkies-5

brogue_cutout_tidied

imagesizer

pic1

pic2

pic3

Si fiindca n-am cerut voie sa folosim pozele, am lasat tot textul care bloca salvarea lor in calculator.

copyright

Atata fiţă, telefoane in talpa incaltarilor, pentru ce? In afara de cheltuitul a aproximativ £2,500, singurul beneficiu ar fi acela ca sigur n-o sa va mai poate acuza nimeni ca stati toata ziua cu telefonul in mana;