IMG_5975

Am revenit și cu doza de inspirație, printre numeroasele articole despre piesele vestimentare, necesare însă în sezonul rece.După ce termini cu ski-ul, mergi și te schimbi în haine mai lejere și revii la un vin sau o țuică fiartă și socializare cu prietenii. După ce te-ai aruncat printre cristiane și pluguri, ai parte de momente de relaxare, ai depus efort și te-ai simțit bine împreună cu gașca de prieteni. IMG_5981

Sunt organizate și petreceri apres-ski iar de câțiva ani încoace există și un dress code: apres-ski attire, care presupune haine casual, potrivite muntelui, lejere și mai puțin formale decât cele pe care le porți în oraș.

Îți recomandăm cămășile groase, puloverele croite pe gât și sacourile din tweed sau lână cu cașmir.

După ce practici un sport de iarnă, în general, materiale precum lâna, bumbacul, cașmirul lasă pielea să respire și mențin căldura corpului.

Poți ieși pe balcon sau pe verandă la o discuție sau chiar la o scurtă plimbare prin împrejurimi.

Important e să ne simțim confortabil, să ne potrivim cu ambientul și cu ocazia, adică nu venim black tie după ski. Confortul primează.

IMG_5986

Noi am căutat încă de la început o locație cu șemineu și am mers direct la Hotel Epoque, unde auzise Florin că ar exista aşa ceva. Ar fi un pic deplasat să spunem şemineu găurii din perete pe care am găsit-o acolo. La fel de deplasat ar fi să spună cineva că un asemenea hotel este unul de care nu te poţi apropia ca simplu om.
Ne-a impresionat insă amabilitatea personalului, care ne-a permis îndată, după un scurt telefon dat unui responsabil mai mare, să facem câteva poze.

IMG_5989

Păi, dacă tot ne-am prefăcut că am mers la ski, măcar vinul fiert de după să il bem, am zis, aşa că ulterior am mers la Atelier Mecanic. Cât despre urări, deşi-i aproape primăvară, vă spunem distracție plăcută, atât după schi cât și în timp ce faceți plugul într-o tentativă de a termina pârtia cu câteva secunde mai repede.
IMG_5991 IMG_5993 IMG_5996 IMG_5997