Totul a început într-o seară frumoasă de mai, când Alex Moise a primit propunerea de a colabora cu Peroni pentru un proiect foarte mişto şi a fost suficient, fiind fani ai băuturii şi ai stilului pe care îl promovează. Dar haideţi să vedem despre ce este vorba, din relatările lui Moise.

Proiectul este o reinterpretare a celui din UK.

Deci 3 creatori de frumos, români de această dată, vor trebui să colaboreze cu 3 bloggeri şi să reinterpreteze stilul italian, calitatea italiana şi modul lor autentic de viaţa.

Echipele de colaboratori sunt formate din Adrian Oianu cu Alex Moise, care nu ştiu încă ce vor crea, Irina şi Ana Wagner împreună cu Cristina Bazavan vor crea o piesă ornamentală de porţelan. Probabil cerul este limita în ceea ce priveşte crearea unei piese de artă, mai ales că Italia lui Mastroianni şi a Sophiei Loren este agitată, plină de viaţa şi de culoare, gălăgioasă şi spontană.

Roberto, chef-ul de la Collage cu Cristina Mazilu vor crea un meniu perfect pentru o cină Al Fresco (în aer liber).

Am cunoscut pe 28 mai toţi colaboratorii, în cadrul unei cine desfăşurate la restaurantul Collage, unde Roberto ne-a făcut un teasing culinar a ceea ce va urma.

Tot aici am avut plăcerea să cunoaştem şi echipa Peroni, care a contribuit şi la campania din UK, şi echipa The Practice.

Modul în care a fost organizată această cină şi atmosfera creată de toţi cei de la masă a fost exact ceea ce gândesc despre Peroni, mai ales că italienii onorează masa atât prin vestimentaţie cât şi prin încărcătura culturală.

Urmează şi alte episoade despre colaborarea dintre dappergents şi Peroni. Credit Foto: Griffon& Swans


Inspiraţie multă îţi dorim!