Am fost, am văzut şi ne-a plăcut. Aşa că împărtăşim câteva perechi de pantofi care au meritat atenţia noastră. Evident că am găsit, ca de obicei, pantofii de damă care ne-au făcut cu mâna şi cu ochiul, pe principiul: ca noi nu găsiţi pentru bărbaţi. Şi au avut dreptate. Deci, avantaj femeile, din nou. Dar e bine.

Shop for shoes spun ei şi, într-adevăr, aşa e. Revenind la ce ne interesează, am admirat câteva perechi frumoase de pantofi. Au şi ei povestea lor, mirosul lor şi dacă asculţi suficient de atent, o să-i auzi cum îţi şoptesc moştenirea lor. Atunci vei şti cum să-i asortezi şi cum să-i păstrezi cât mai bine.

Ştim ce credeţi, că am luat-o niţel pe alte căi, dar ce am zis mai sus era doar o metaforă pentru a exprima că apreciind pantofii şi fiind interesat de ei şi de puterea pe care o au asupra oamenilor care te analizează, vei învăţa cum să remarci pantofii de calitate şi cum să îi ţii frumoşi mai mult timp.

Ne-a plăcut tare mult echipa şi modul lor de abordare. Un “bună seara” şi apoi se păstrează distanţa, că doar avem nevoie de intimitate şi nu suntem la Meli Melo. Apoi, când te-ai decis să cumperi, oferta este variată şi porneşte de la 250 de lei până pe la 1000 de lei. Pantofii au talpa lipită, un design tineresc şi sunt uşor de asortat, aşa că am trecut la probat şi dat ture prin magazin.

Te lăsăm să admiri câteva perechi frumoase de pantofi şi te anunţăm, încă de pe acum, că ţi-am pregătit o mică surpriză în cursul săptămânii viitoare.

Şi apropo, sunt singurii care au şi Y3, pantofii sport de la Adidas, cu design-ul făcut de Yohji Yamamoto.


Aici îi găsiţi pe Facebook, iar aici site-ul.


Inspiraţie şi pantofi frumoşi.