Pe scurt, seara dedicată gentleman-ului modern. Iar dacă vreți și mai pe scurt, whisky, costume și oameni de calitate.
Seara a început cu hainele, Moise și Drăgan oferind câteva sfaturi referitoare la cromatică, croiuri și accesoriile potrivite pentru fiecare. Am continuat apoi cu mentoring cu Ken Lindsay, brand Ambassador Internațional Chivas. Mentoring, în limbajul de specialitate, căci nici noi nu știam ce înseamnă, se referă la degustare. Cu ce ne-am alintat papilele? Cu Chivas Regal de 12 ani vechime, de 18 ani vechime și de 25 de ani vechime.
Gama Chivas Regal reprezintă chintesenţa stilului, valorii şi exclusivismului şi include Chivas Regal cu vechime de 12, 18 şi 25 ani.
În vreme ce Chivas Regal 12 este renumit pentru aroma sa bogată și fină, ca rezultat al unei rețete unice care nu și-a schimbat compoziția din anii 1800, iar Chivas Regal 18 este o băutură echilibrată care include peste 20 de single malt-uri, cele mai rare din lume, Chivas Regal 25 este un amestec între cele mai valoroase Scotch-uri, iar rezultatul este special și exclusivist. Chivas Regal 25 este disponibil în ediție limitată, fiecare sticlă fiind numerotată individual.
Una peste alta, a fost o seară reușită. Ne reauzim mâine. Degustări plăcute.