Untitled-1

 

O notă personală atunci când plouă, cam asta ar fi jacheta șic primită de la Peroni Nastro Azzuro și creată de Antonio Berardi. Evident că prin notă aparte ne aruncăm gândurile și imaginația la un personaj celebru, gen Jack Spintecătorul sau Psycho, da’ haideți mai bine să rămânem prin România, prin ploaie sau după ploaie.
Despre creațiile lui Antonio v-am spus câteva vorbe ieri, aici.

A lucrat și cu John Galliano, e creativ și de asta Peroni l-a ales ambasador. Colaborarea merge ca pe roate, dovadă și colecția capsulă a lui Antonio. Și bine a mers și a noastră ședință cu jacheta șic.
Iordache, casual, contrast puternic între pantaloni și pelerină, cu un pulover pe gât să-i țină de cald, căci, pe cât de bine te apără de stropi, pe atât de subțire este.

Moise, ton în ton, cu batistă de buzunar la piept; cam tot ce are buzunar la piept poate să aibă și batistă de buzunar. Traversează cu grijă bălțile, asta pentru că pantofii monk strap nu sunt chiar cei mai indicați pentru bălăceală.
Drăgan, și el casual, însă cu încălțările mai pe gustul gropilor umplute cu apă.

IMG_6546R.jpg_effected-001

 

IMG_6550R.jpg_effected-001

 

IMG_6561R.jpg_effected

 

Despre jachetă.
Una dintre tehnicile favorite a lui Antonio este cea de întrepătrundere, folosită  în construcţia jachetei, pentru a-i oferi un aspect catifelat, iar din punct de vedere al culorilor, jacheta a fost creată în varianta gri închis pentru femei și bleumarin pentru bărbați.

Acum, practic vorbind, jacheta asta șic e bună pentru că:
1. E suficient de largă încât să intrați amândoi în ea, asta când vă prinde ploaia ca-n filme. Merge și cambrată, dacă o vrei mai pe corp.
2. E suficient de drăgută ca să i-o dai doar ei, în cazul în care nu-ți permiți o asemenea apropiere, să intri și tu sub pelerină, lângă ea.
3. Suficient de lungă încât să nu mai ai palpitații când mergi liniștit pe stradă și te stropește un
baiat cu jeepu’, pentru care bălțile sunt inamici și nu obstacole de evitat.
4. Are și glugă, că nu se putea fără. Deci ești asigurat pe ploaie. Și sub acoperire.
Și aruncă un ochi și pe Facebook, la prietenii noștri de la Peroni Nastro Azzuro.

Nu ne rămâne decât să vă dorim jachete șic și inspirație în zilele fără soare.