Ne-am inspirat din tablouri, din cromatica pe care marii artişti au folosit-o şi din ipostazele surprinse de către aceştia. Am creat ţinute care pot fi purtate zilnic şi am înţeles, încă o dată, că inspiraţia este pretutindeni, trebuie doar să ne lăsăm purtaţi în noi înşine şi să ne redescoperim.

Inspiraţia presupune bucuria clipei şi prezenţa noastră totală în acel moment. Să ne inspiram din tablouri, din natura şi, în definitiv, din tot ce ne înconjoară.

Alex Iordache a spart convenţionalul cu care suntem obişnuiţi şi a făcut ca monotonia să dispară. S-a inspirat din tabloul “Paul ca arlechin”, al lui Pablo Picasso. A ales un outfit îndrăzneţ şi a combinat culorile cu mult curaj şi dezinvoltură.

Cu atitudinea potrivită, întreaga ţinută, începând cu croiul şi terminând cu latura cromatică, poate fi o soluţie pentru plimbarea de seară sau pentru un început de weekend primăvăratic.

Împreună cu un parfumul dulceag, cu influenţe pământii, şi cu o atitudine lejeră, ţinuta este foarte adecvată pentru a demonta uniformitatea cromatică rezervată serilor.

Alex Moise s-a inspirat din tabloul “Le jardinier”, de Paul Cezanne.

Este o ţinută simplă, din punct de vedere al texturii pieselor folosite cât şi al cromaticii. Îţi recomandăm să iei în calcul această ţinută pentru zi, tocmai datorită culorilor simple şi prietenoase.

Dacă iei în calcul şi accesoriile, fii moderat. Alege simplu şi lasă ţinuta să fie în prim plan.

Alex Drăgan s-a inspirat dintr-un tablou care reprezintă un model feminin, tocmai pentru a demonstra că puterea creatoare este pretutindeni. A ales bleumarinul, albul şi maroul ca nuanţe dominante în ţinuta sa. Pictura trimite către latura feminină din fiecare dintre noi.

Este important să ascultăm atât glasul masculin cât şi pe el feminin, tocmai pentru că suntem fiinţe bivalente, iar acest aspect trebuie folosit în avantajul nostru, şi nu invers. Atât ziua, cât şi seara, însoţit de un parfum cu influenţe de tabac, aromat şi discret, vei ieşi în evidenţă şi vei fi apreciat pentru încadrarea în triunghiul cromatic lejer şi curat.

Mai departe, lăsăm inspiraţia şi ipostazele să vă povestească mai multe.

Îţi dorim multă inspiraţie şi îţi mulţumim pentru că ne ajuţi să mărim comunitatea bărbaţilor bine îmbrăcaţi din România. Oferă-le şi altora şansa să afle de proiectul nostru, proiect în care tu ne eşti alături şi ne oferi sfaturi utile şi constructive, pentru a evolua.

La dulce revedere!