Inspiraţia de sezon este semnul nostru de recunoştinţă pentru armonia fiecărui anotimp, care ne înconjoară timp de 3 luni.
Ne-am întâlnit într-o zi de primăvară şi ne-am lăsat inspiraţi de soare şi de copacii înmuguriţi. Am regăsit o veche legătură cu interiorul nostru, care se exprimă în cel mai bun mod vestimentar cu putinţă. Tocmai de aceea, vom lăsa pozele să vorbească de la sine.

Iordache a purtat haine cu tonuri calde, care încălzesc puţin albul pantalonilor şi alcătuiesc, împreună, un tot unitar curat.

Ţinuta sa este completată de asortarea ca la carte a curelei maro cu pantofii. Outfit-ul este asociat cu o atitudine relaxată, pentru o plimbare de zi sau de seară, prin mireasma florilor purtate de vântul ce adie.

Moise a preferat coraiul combinat cu un verde crud, culori pe care le-a calmat cu maro şi tonuri de bleumarin.

Lejeritatea şi dezinvoltura merg braţ la braţ, într-o simfonie primăvăratică.

Drăgan, în tonuri deschise, asemeni unui măr înflorit, a vrut, parcă, să se camufleze în peisaj. Verdele măslină şi albul sunt culori specifice primăverii şi, întâmplător, culorile pe care Alex a simţit să le poarte într-o zi de duminică.

Cum ne plimbam noi, prin parcul Herăstrău, căutând locuri pentru fotografii, am zărit un domn ferchezuit. După cum puteţi vedea în poza de mai sus, era destul de greu să nu ne sară în ochi. Am ezitat puţin, dar totuşi l-am abordat, ca să aflăm că nu a purtat niciodată blugi, cu toate că a fost şi atlet de performanţă.

I-am spus d-lui Coneliu, în discuţia purtată, că l-am observat datorită portului, ceea ce a atras imediat replica acestuia “Este un lucru normal pentru mine, altfel nu cunosc. E cum am fost invăţaţi, de mici“. Interesat de locul unde vom folosi poza cu dumnealui, ne-a lăsat adresa de email, ca ulterior să ne scrie că apreciază în mod deosebit bunul gust cu care ne străduim să promovăm o ţinută civilizată în rândurile tineretului şi că ne va urmări, încercând să arate cât mai multor tineri blogul nostru.

Îţi dorim multă inspiraţie şi o primăvară însorită!
La dulce revedere!