Filmul ne inspiră, uneori ne dă şi aripi şi ne scoate din monotonia culorilor şterse sau a anotimpurilor rigide. Aşa că luam ce e mai bun din fiecare peliculă şi ne tragem seva vestimentară pentru perioade scurte de timp, dar intense.

Anii 20, miezul noptii în Paris, Midnight in Paris. O poveste retrospectivă despre modă, cultură şi obiceiurile unor oameni care au influenţat cursul istoriei.

Ne-am inspirat din acest film pentru că face trimitere la stilul şi moda anilor 20, care se relansează şi asta datorită, printre altele, a două filme şi un serial: Midnight in Paris, The Great Gatsby şi The Boardwalk Empire.

Culorile neutre şi bine proporţionate îşi fac un loc decent în ţinutele noastre, temperate pe alocuri cu nonculori. Restul inspiraţiei se regăseşte în croi şi proporţii, inspirate din anii ‘20, dar adaptate pentru vremurile actuale.
Iordache este Scott Fitzgerald, personaj care poartă un costum gri din trei piese, dichisit şi atent la detalii.
Alex Moise este Ernest Hemingway, cel care spunea “scrie când ești beat, dar editează când ești treaz.”

Drăgan a schimbat puţin construcţia modelelor, adică sacoul purtat în carouri de Gil a fost înlocuit cu unul în dungi şi cravata în dungi cu una în carouri.
Ştii că noi pledăm pentru stil personal şi apoi pentru modă, aşa că sfatul nostru este să te inspiri din anii ‘20: maniere, atitudine, dar un croi modern, care să te avantajeze.