Se apropie weekend-ul, colindele sunt peste tot iar frigul este şi el prezent. Oameni să fim, şi în tricou, şi în costum, căci caracterul te face om şi nu haina, care e doar o prelungire. Am mers un pic mai departe şi vă arătăm pe scurt cum ne-am ales şi gadget-urile, în cazul de faţă laptop-urile HP. Am plecat de la ideea că fiecare are stilul său şi propriul mod de a vedea, analiza şi a se adapta. Aşa că ne-am extins puţin zona cu potrivirile şi asortările.

main

Aici, pe dappergents.ro, vorbim de peste un an de zile despre cromatică, hainele care te definesc şi croiurile adaptate corpului şi conformaţiei tale. Ne-am gândit că poate nu ar strica să vă arătăm cum ne alegem un laptop, telefon mobil, pix sau orice altceva.

Stilul casual, potrivit lui Iordache, cu un HP Envy 14.

IMG_5720

Remarcăm, în ambele situaţii, atât în cazul ţinutei lui Alex cât şi a laptop-ului contrastul viu şi tineresc, design-ul metalic îndrăzneţ, cu linii curbe şi relifare evidentă, dar şi cu o notă de ’’un pic formal.’’

IMG_57391

IMG_5745

IMG_5751

Smart business, specific lui Moise şi laptop-ului HP Spectre XT Pro.

IMG_5693

Arată exact ca acel device pe care ţi l-ai dorit întotdeauna, suficient de mic dar în acelaşi timp destul de puternic şi deştept cât te ajute în situaţiile urgente. Plus că simţi că duci mai puţin după tine, însă cu un nivel avansat de procesare. Tehnologia, dom’ne. Un design care poate fi apreciat atât de un om mai în vârstă, uşor conservator, dar şi de un tânăr care are ochiul format în legătură cu design-ul.

IMG_5704

IMG_5714

IMG_5715

Stilul business, aparent rigid, dar şi creativ este ales de Drăgan cu un HP EliteBook 8570p: design simplu şi curat. Lupa este pusă pe un design clasic, însă transpus şi lipit în prezent.

IMG_5767

Este rezultatul a zeci de ani de studiu, inovaţie şi curaj de a face lucrurile altfel. Stilul formal este strict şi destul de rigid, mai ales în anumite industrii şi domenii de activitate, de aceea puterea de procesare se combină cu rigoarea învelişului. Trebuie să fie suficient de minimalist în design cât să inspire seriozitate, să nu fie strident şi să nu ocupe chiar toată masa la o întâlnire de afaceri.

IMG_5781

IMG_5793

IMG_5820

În definitiv, stilul personal este doza de efervescenţă necesară pentru a ieşi din mulţime. Orice detaliu poate spune ceva despre noi, iar dacă putem să avem ambasadori buni, de ce nu?

Spor şi weekend fain.