Atunci când priveşti retrospectiv, realizezi că momentele trecute dau esenţa clipelor viitoare, într-o proporţie mică ce-i drept. Şi noi am privit în urmă, la evenimentele la care am fost prezenţi în ultima lună. În acest articol: şedinţa foto pentru târgul de modă Unveiled.

După cum aţi observat, dappergents.ro promovează, în general ,un stil business-casual, pentru oamenii de carieră şi nu numai, care nu poate fi încadrat nici ca formal, nici ca smart-casual. Totuşi, ţinutele create sunt casual din prisma faptului că elementele vestimentare precum şi micile articifii (pantalonii rulati, batista de buzunar mult ieşită) dau o notă de lejeritate, de stil şi nu în ultimul rând de personalitate. Pentru că uneori nici 1000 de cuvinte nu fac cât o poză, să exemplificăm vizual.

Unveiled – şedinţa foto şi evenimentul. Întrucât ştiam că şedinţa foto este făcută pentru un târg de modă, am dus ţinutele către efervescenţă, prin culorile integrate cât şi prin accesoriile folosite.

Alex Iordache are o ţinută  casual şi se evidenţiază: batista de buzunar, pantalonii rulaţi şi cureaua împletită (albastru şi maro). De remarcat blazerul blue navy, pe care Alex Iordache l-a găsit într-un magazin outlet şi pe care l-a modificat ulterior. Ţinuta sa este adecvată pentru birou, în cazul în care nu există un dresscode, şi pentru after-work drink. Imaginaţia nu are limite, aşa că o astfel de ţinută poate fi adecvată şi la multe alte evenimente sau ieşiri.


 

 

Alex Moise a optat pentru culori calde, stridente, perfecte anotimpului. Se evidenţiază cămaşa din demin, cravata vişinie din piele, insigna şi batista de buzunar cu un pattern deosebit. Ţinuta sa este îndrăzneaţă, adecvată unei ieşiri cu prietenii la sfârşit de săptămână.

 

 

Alex Drăgan a dat frâu liber imaginaţiei şi a îmbinat culorile calde cu cele reci. Se remarcă pălaria apropiată ca stil celor de tip Bowler sau Derby, batista de buzunar şi ceasul vintage, de buzunar.

Alex Moise la Unveiled: ţinuta sa a fost postată pe blogul de streetstyle rue mau VErt. Ţinută casual, perfectă pentru ieşirile cu prietenii.

 

Posterele cu dappergents, pe canvas, care au decorat pereţii casei unde s-a ţinut evenimentul Unveiled.

 

Următorul articol va fi dedicat trench coat-ului: istorie, diferite modele precum şi impactul vizual şi nota de stil pe care o aduce întregii ţinute.
La dulce revedere!