Dinner in the sand by Dunhill 2013 Adrian Ciubotaru, Anamaria Vladovici, Alexandru Negrea

Nu știu dacă am mai menționat, dar nouă ne plac asocierile deștepte ale brandurilor și experiențele pe care le oferă clienților.

Ei bine, brandurile de țigări nu prea mai au voie să-și facă reclamă oriunde asa ca fac chestii mai cool.

Acum cateva saptamani, Dunhill a ales să organizeze o cină al-fresco sub conceptul Dinner in the Sand, cu mai multi oameni din online ca Alex Negrea, Adrian Ciubotaru, Cristi Dorombach, Vlad Stoicescu, Andrei Craciun, Costin Cocioaba, Alex Gavriliu.

Având în vedere proiectul Peroni la care am participat anul trecut , ne-a plăcut ideea.

Ce a fost mai exact?

O cină pe plaja din Mamaia Nord, la Crazy Beach (the place to be de obicei pentru after-hours), dar unde se pare că oamenii știu să și gătească.

Dinner in the sand by Dunhill 2013 Alex Moise, Loredana Munteanu, Cristi Dorombach

Până aici totul sună bine, dar nu e doar atât. Lăsând mâncarea la o parte, au combinat o selecție de vinuri cu noua lor linie premium numită Dunhill Special Reserve. Ideea a venit de la recolta de tutun din 2010 din valea Nilului care a fost de o calitate specială.

Dinner in the sand by Dunhill 2013 Anamaria Vladovici, Nedelea Sergiu, Alexandru Negrea

Aș putea spune că înțeleg de ce recolta de tutun din acea zonă este printre cele mai bune din lume. Cel mai bun bumbac pentru cămăși din lume se produce în Egipt, care chiar dacă este în capătul opus al fluviului față de Uganda, se bazează tot pe irigarea solului din Nil, totul plecând de la inundarea controlată a văii din secolul trecut.

Dinner in the sand by Dunhill 2013 Alex Moise

În definitiv, a fost o experiență specială ca numele liniei lansate.