Artcademy este o oportunitate pentru viitorii profesionişti din domenii variate dar conectate, precum fashion buying, fashion marketing, fashion/network coordinating, visual merchandising, styling, sourcing sau product/ brand management, să aprofundeze şi să devină mai buni.

Octombrie este ultima lună în care te mai poţi înscrie pentru cea de-a doua serie la artcademy fashion business school.


Cursurile sunt oferite în România de CODECS şi L’Institut Supérieur Spécialisé de la Mode din Paris (MOD’SPÉ Paris) şi vor începe în luna noiembrie, pentru ambele specializări – Fundamentals of Fashion și Fashion Marketing and Design.

Pe noi ne-a atras:


  • programul artcademy pune accentul pe componenta de business din fashion, lucru evitat de mulţi sau pur şi simplu ignorat;


  • absolvenții vor primi un Certificat Profesional de Management în Modă recunoscut în România și acreditat de Federația Franceză de Prêt-à-Porter Feminin;

  • o noutate a acestui an este faptul că, pentru această serie, artcademy fashion business school va rambursa integral taxa de înscriere primilor 3 absolvenţi cu cele mai bune rezultate, la un an de la absolvire. Taxa de înscriere pentru un an academic la artcademy este de 5.000 euro + TVA. Însă toți cei interesați de mecanismele unui business de modă au posibilitatea să aleagă cursurile pe care să le urmeze din cadrul programului. Participarea la un curs cu durata de trei zile costă 290 euro + TVA, iar persoanele care se înscriu la trei cursuri primesc bonus participarea gratuită la un al patrulea curs, la alegere, din programa artcademy pentru această serie;

  • Lectorii artcademy sunt lectorii MOD’SPÉ Paris, care vin în România special pentru a susține cursurile școlii. Cei mai mulţi dintre ei sunt practicieni, profesioniști cu ani de experiență în fashion la nivel internațional în companii precum Kenzo, Chanel, Balmain, Levi’s, Galeries Lafayette, Etam, Celio, Nina Ricci sau GAP;


Revenind, cursurile artcademy sunt organizate cu predare atât în limba engleză cât şi în limba română. Pentru înscrieri şi informaţii despre artcademy, un consultant vă stă la dispoziţie la sediul CODECS din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: office@artcademy.ro.

De asemenea, mai multe detalii se regăsesc pe site-ul oficial al programului www.artcademy.ro, www.facebook.com/artcademy sau pe grupul nostru LinkedIn – artcademy fashion business school.


Concursul:

Avem următoarea situaţie de criză:

Tema: Suntem la Milano. Tu eşti responsabil/ă de modul în care se va desfăşura prezentarea noii colecţii primavară-vară Prada. Prezentarea ar trebui să înceapă la ora 19, însă la ora 18, pantofii care trebuie obligatoriu să intre în prezentare încă nu au ajuns din cauza unui accident pe autostradă ce impedică maşina de transport să ajungă la locul de desfăşurare. Ce faci? Cum rezolvi problema?

Propuneţi o soluţie pentru situaţia de mai sus, printr-un comentariu.

Perioadă de desfășurare: 1 săptămână, adică până pe data de 18.10.2012.


Desemnarea câştigatorului: Fiecare blog, căci suntem 5 bloguri în total, va alege o soluție câștigatoare, rezultând, astfel, 5 finaliști (câte unul pentru fiecare blog). Comentariile celor 5 finalişti vor fi votate de cei 5 bloggeri (regula este ca un blogger nu îşi poate vota propriul câştigător). Mai exact: câştigătorul www.dappergents.ro va intra în competiţie cu ceilalţi 4 finalişti, iar cel mai votat răspuns va câştiga premiul artcademy. Cine primeşte cele mai multe voturi, câştigă premiul cel mare :).

Premiul: Premiul pentru câştigătorul concursului acoperă accesul la unul dintre cursuri la alegere (costul de 290 euro + TVA include masa şi materialele de curs), cu menţiunea că dacă va alege unul care se va desfăşura în afara Bucureştiului, nu vor fi acoperite şi cheltuielile de cazare / transport. Ceilalţi 4 finalişti vor primi cărţi din partea editurii CODECS.


Să fiţi inspiraţi şi inventivi.