Luni seara, 24 martie, a avut loc a opta editie a Premiilor Gopo 2014 la Opera Nationala, unde un covor rosu mai ceva ca la Oscaruri ii astepta pe invitati.

Cum bine v-am obisnuit, SARTO made to measure a fost reprezentat la Premiile Gopo 2014 destul de bine.

5 dintre cei mai cunoscuti tineri actori romani au purtat tinute SARTO Made to Measure.

Radu Iacoban, Paul Ipate, Tudor Istodor, Aureliu Surulescu si Dan Cruceru au ales costume de seara si camasi personalizate create in atelierele SARTO.

Prezentatorul Galei, Radu Iacoban a purtat un smoking bleumarin din lana Super 150’S Dormeuil. El a optat pentru o camsa cu nasturi acoperiti si a vrut sa incalce regulile aranjandu-si batista alba intr-un mod creativ.

“A fost o mare onoare pentru mine propunerea de a prezenta Premiile Gopo, o onoare care a venit si cu o imensa responsabilitate. Am avut nevoie de toata sustinerea in acest demers si ma bucur ca am reusit sa gasesc o tinuta in care sa ma simt cu adevarat bine si sa stiu ca lumina reflectoarelor cade bine.”, a spus Radu Iacoban despre colaborarea sa cu SARTO.

Radu-Iacoban-Gopo2014Radu-Iacoban-Ana-Ularu-Gopo2014

Aureliu Surulescu a trecut in zona creativa cu smokingul din catifea de bumbac mov si vesta cu nasturi satinati din matase. Un detaliu de luat in seama este batista lila, un mic twist de la cea alba.

Ah si pentru carcotasii la adresa tinutelor lui Aureliu si Dan, ele se incadreaza la categoria “black-tie creative” pentru care avem un exemplu de referinta in persoana lui Ryan Gosling la Festivalul de la Cannes.

Aureliu-Surulescu-Gopo2014

Dan Cruceru a optat pentru o tinuta mai indrazneata purtand un smoking din catifea visinie. Foarte placut este contrastul dintre culoarea puternica si reverul sal de un negru intens.

Dan-Cruceru-Gopo2014-2

 

Paul Ipate si Tudor Istodor au ales clasicul costum negru intr-un singur nasture cu rever ascutit satinat cu matase. Foarte discreti au fost si prin alegerea nasturilor ascunsi la camasa.

 

Paul-Ipate-Iulia-Luminare-Gopo2014Paul-Ipate-si-Diana-Cavallioti-Gopo2014  Raluca-Aprodu-si-Aaron-Paul-Istodor-Gopo2014

Colegul Alex Moise a fost si el prezent purtand un costum din lana cu matase si detalii moderne din satin de matase. El spera ca i se si vede papionul.

Alex-Moise-Gopo2014

Ne-au mai placut cativa barbati bine imbracati. Pe ici-colo ar mai fi trebuit umblat la lungimea pantalonilor, dar in general barbatii s-au prezentat onorabil.

Silviu Biris a fost amuzant cand a inmanat un premiu, dar reverul sal un pic mai lat dar foarte rotunjit a facut diferenta.

Silviu-Biris1

Cabral se prezinta bine. Thumbs up pentru camasa cu plastron.

Cabral

Virgil Iantu s-a ridicat la inaltimea insotitoarei sale, Andreea Raicu.

 

Andreea-Raicu-si-Virgil-Iantu

La Radu Valcan ne place batista alba foarte putin neglijenta si pantalonii care au lungimea potrivita.

Adela-Popescu-si-Radu-Valcan1

Domnul Adrian Titieni nu a iesit in evidenta, dar stie sa poarte un costum.

 Adrian-Titieni

Cosmin Curticapean, desi nu stim foarte multe despre el ca persoana, ne demonstreaza ce inseamna un “black-tie” veritabil avand chiar si refiletii buzunarelor satinati.

Laura-Cosoi-si-Cosmin-Curticapean2

Alma-Sarbu-si-Sorin-Bacula1 

 Oana-si-Tudor-Giurgiu

 

Sursa foto: Cristi Duminecioiu si Adi Marineci