Încheiem şi noi primul an.  Se apropie cu paşi de uriaşi una dintre cele mai importante petreceri ale anului. Trecem în alt an, 2013, schimbăm un pic părul, dar năravul mai puţin şi ştim deja cum se zice: cum începi anu’, aşa o să îţi fie. Mergem la diferite petreceri, fie la munte, la cabană, fie în club, fie în casa unui prieten. Unele dintre locuri au şi un dress code pe invitaţie, de la un cocktail attire şi până la black tie, pentru petrecerile care se vor a fi elitiste.

Iordache a ales un port smart casual, cu accentul pus pe culori şi contraste.

IMG_6025.jpg_effected

Nu lipseşte cravata, care dă o notă formală ţinutei, însă când se încinge atmosfera, cravata zboară de la gât şi face loc unei ţinute relaxate. Te poți îmbracă în acest gen când mergi la o petrecere organizată la un prieten acasă, la o cabană la munte sau în sânul familei, indiferent unde are loc petrecerea.

IMG_6021.jpg_effected

IMG_6020.jpg_effected

Moise, cu un papion negru cu buline albe şi batistă asortată.

IMG_6012.jpg_effected

Nu este o ţinută black tie, însă este una adecvată pentru a semna condica la petreceri  de Anul Nou cu cod vestimentar mai strict.

IMG_6013.jpg_effected

IMG_6017.jpg_effected

Drăgan, papion colorat, vestă şi cămaşă se încadrează perfect în peisajul unei petreceri în cerc restrâns sau în club, fie acesta cu mari pretenţii sau nu.

IMG_6002.jpg_effected

IMG_6008.jpg_effected

IMG_6004.jpg_effected

Este o trecere în noul an, nimic mai mult, însă haideţi să o facem ca la carte. Cu haine confortabile, care să ne vină bine şi să fie potrivite contextului.
Este ultimul post pe 2012, să fie într-un ceas bun, să fim sănătoşi şi împreună să facem lucrurile să se întâmple.

Domnilor,

O petrecere superbă şi succes mult în noul an.