Peroni a sărbătorit 50 de ani de eleganță în stil italian la Cluj-Napoca, în cadrul petrecerii Anniversario

DT__1953

Evenimentul de la Cluj a marcat cea de-a doua petrecere Anniversario, prima fiind la București. Dacă la petrecerea din București, din Fratelli am fost prezenți cu toții, la Cluj reprezentanții noștri au fost Alex Iordache și Alex Drăgan.

În cadrul evenimentului ținut în Piața Cazinoului, SARTO made to measure a organizat și un moment inspirat din anii ’60 ai Italiei, pe celebra  muzică Tarantella Italiana și Guarda la Luna. Stilul și buna dispoziție au fost la ele acasă iar seara Anniversario a continuat cu un concert al trupei The Speakers iar apoi ‘’ședințe’’ de socializare.

DT__2778

 „Să ne imaginam că ne întoarcem în timp și ne lăsăm cuceriți de frumusețea La Dolce Vita, o perioadă efervescentă și memorabilă, cum este cea a anilor ’60. Cuvintele de ordine erau simplitatea, eleganța, bunul gust, oamenii erau liberi să iubească, să viseze, să creeze. În această perioadă exuberantă s-a născut Peroni, un tribut adus stilului de viață degajat și luxos, fără emfază sau grandoare. Cu simplitate, decență și stil. Suntem mândri că, și peste 50 de ani, am păstrat vii aceste atribute iar evenimentele Anniversario Peroni de la București și din Cluj-Napoca confirmă succesul de care se bucură acest brand în prezent. Suntem convinși că, și peste 50 de ani, Peroni va rămâne o emblemă pentru adevarata eleganță italiană”, a declarat Laura Andrei, Senior Brand Manager – Ursus Breweries SA – România.

DT__1620

Stilul și modul de viață italian și-au pus amprenta asupra multor popoare, asta pentru că mixul dintre simplitate și lejeritate, pe de o parte, modern și fascinant, pe de altă parte, permite o dezvoltare continuă în domenii variate. Arhitectura, arta, pictura, vestimentația, gastronomia, toate acestea se îmbină și rezultă un concept cheie, promovat de italieni și de berea Peroni în ultimii ani: stilat prin simplitate. Anii ’60, nemuritorii ani ’60 ai Italiei, au rămas în mintea oamenilor ca o perioadă a viselor împlinite, a simplității și a stilului.

Sunt puține băuturi, accesorii, mijloace de transport care pot fi purtate la fel de bine și la o ținută dezordonată dar și la un port ferchezuit. Vespa este un exemplu în acest sens, la fel cum și Peroni transmite o atitudine relaxată, indiferent de loc sau de ținută.

Am văzut femei desprinse parcă din clipurile Peroni, dar și bărbați aranjați iar mulți dintre cei prezenți la eveniment au adoptat stilul italian, cu loaferși și pantaloni ceva mai scurți. În cadrul evenimentului ținut în Piața Cazinoului a fost organizat și un moment inspirat din anii ’60 ai Italiei, pe celebra  muzică Tarantella Italiana și Guarda la Luna. Stilul și buna dispoziție au fost la ele acasă iar seara Anniversario a continuat cu un concert al trupei The Speakers iar apoi ’’ședințe’’ de socializare.a mai scurți. Atitudinea a fost relaxată, rețetă specifică tutturor petrecerilor Peroni.

În continuare, în imagini, evenimentul de la Cluj.

DT__2057 DT__2236 DT__2221 DT__2105 DT__2064

DT__1635 DT__1648 DT__1679 DT__1707 DT__1713 DT__1749 DT__1804 DT__1813 DT__1824 DT__1837 DT__1863 DT__1884 DT__1911 DT__1929 DT__1953 DT__2057

Ne revedem cu bine, sănătoși și ferchezuiți.